Webbshop

Felestad New Wave Profile har ett utvalt sortiment med profilprodukter, profilkläder, arbetskläder, företagsgåvor och expomaterial.

Hittar du inte exakt det du söker, önskar information om vårt kompletta sortiment eller har andra frågor. Kontakta oss gärna på 046-71 26 40 eller kundtjanst@felestad.se, så hjälper vi dig snabbt och smidigt.

Första gången du handlar i vår webbshop

Första gången du handlar i webbshopen, beställ dina varor och gå vidare till kassan. Här registrerar du dig som ny kund. Fyll i alla kunduppgifter, organisationsnummer mm och gå sedan vidare och bekräfta ditt köp. Då får du, via din e-post, inloggningsuppgifter som du loggar in med i butiken nästa gång. Kunduppgifterna behöver du bara fylla i en gång. Efter avslutat köp får du automatiskt en beställningsbekräftelse och kort därefter kommer en orderbekräftelse från Felestad New Wave Profile där du kan se vilka artiklar som går iväg, leveransdag och fraktkostnad. Om någon artikel är restnoterad informeras du om ny leveranstid.

Prisinformation

Moms och fraktkostnad tillkommer på angivna priser. Vid ordervärde understigande 1000 kronor tillkommer en expeditionsavgift på 45 kronor. Felestad New Wave Profile reserverar sig för slutförsäljning av produkterna samt eventuella inmatningsfel av priser på denna sida.

Märkning - Tryckinformation

Önskas logo- eller annan märkning på artiklarna ber vi dig att kontakta oss innan köp i webbshopen på tel 046-71 26 40 eller via mail till kundtjanst@felestad.se Vi önskar material i form av digitalt original i vektoriserat eps-format, högupplöst pdf-fil eller motsvarande. Vi kan även hjälpa dig med original- och designarbete.

Vid all märkning/tryckproduktion skickar vi en korrekturskiss för ditt godkännande innan produktion startas. Det är viktigt att vi snabbt får godkännande av denna skiss, annars kan leveranstiden påverkas.

Leveransinformation

Merparten av produkterna är beställningsvaror med en leveranstid på ca 1-2 veckor. Om produkterna skall tryckas, broderas eller logomärkas på annat sätt tillkommer eventuell tid för detta. Fullständig information finns i den orderbekräftelse som mailas till dig. Leverans sker via Postnord företagspaket 18.00 till angiven leveransadress.

Paketet ligger på PostNord utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden är för närvarande 188 kr exkl. moms.

Detta är allmänna leverans- och fraktvillkor. Finns det avtalade leverans- och fraktvillkor (som signerade avtal mellan leverantör och kund) är dessa gällande.

Betalningsvillkor

Betalning sker mot faktura.

Reklamationer och returrätt

Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad New Wave Profile enligt ovan.

Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.

De artiklar som är förädlade med logotyp eller annan märkning kan ej returneras.

Övrigt

Tänk på att lägga din beställning i god tid före önskad leverans speciellt nära semesterperiod, påsk- och julhelger men också vid tryckproduktion. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av enstaka artikel men kan oftast erbjuda ett motsvarande alternativ.

Kontakt

Vi hjälper dig gärna!

Har du frågor kring produkter, leveranser eller du söker något annat så tveka inte att höra av dig. Kontakta oss på 046-71 26 40 eller skriv ett mail till kundtjanst@felestad.se. Vi har öppet vardagar kl. 08.00-18.00.