Bordsvas Rome Rund, Style Collection Home

239,00 kr
Lagerstatus:
Artikelnummer
YJ_StyleCollection6

En STYLE COLLECTION HOME vas är ett vackert tillägg till varje bord, golv eller piedestal. Den runda Rome-bordvasen är en del av Rome kollektionen, utformad för evenemanget FOR A BETTER FUTURE som med sin design av tilltalande former, texturer och innovativa metoder skapar en känsla av harmoni. Temat round former och mjuka linjer. i hela kollektion symboliserar en oändlig cirkularitet. Att skapa en vas i sig själv för denna kollektion var en symbolisk gest för att se hur livet kan växa och utvecklas i den, men också hur den ensam i sin enkelhet kan vara tillräcklig och lika vacker. Vasen Rome visar hur en plastprodukt idag kan se ut och förändra uppfattningen och viljan att köpa, återanvända och återvinna plastprodukter.
Denna produkt är tillverkad och designad i Skandinavien.

  • Varje vas har tillverkats individuellt och är därför unik.
  • Tänk på att denna produkt är 3D printad och att det är normalt med linjer och skillnader i kontinuitet i denna större skala.
  • Hantera denna produkt med försiktighet.
  • Om det är nödvändigt att rengöra, använd försiktigt en fuktig trasa med vatten.
  • Observera att denna produkt är biologiskt nedbrytbar. På längre sikt kommer den tillsammans med Mullvad och vatten att börja brytas ned och vi kan därför inte garantera produktens hållbarhet. Denna process ute i naturen förväntas dock ta cirka 60 år. För bästa prestanda och hållbarhet rekommenderar vi att du använder den tillsammans med torkade blommor, sugrör, grenar osv. 

Material:
Den här produkten är tillverkad av återvunnen och biologiskt nedbrytbar rPLA, som är ett bioderivat material som ursprungligen tillverkades av majsstärkelse men som återvinns från matförpackningsavfall från EU. I det här fallet kommer den bioplast som används från bärkorgar. Vasen har ett bottenskydd av kork för att säkerställa att den inte får några repor och att produkten är bättre balanserad. Kork hjälper till att absorbera koldioxid och skördas på ett ofarligt sätt från träden. På grund av dessa egenskaper är den också helt biologiskt nedbrytbar.
Dessa två material garanterar en lång, hållbar och miljövänlig framtid för denna produkt. Produkten är återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar.

Storlek:
Denna produkt finns i tre storlekar. De är alla tillverkade med en metod och materiallogik som gör dem lätta och under 400 gram vardera. 
Mini (XS): Höjd: 120 mm. Ytterdiameter: 140mm.
Liten (S): Höjd 150 mm. Ytterdiameter: 170mm.
Medium (M): Höjd 180 mm. Ytterdiameter: 200mm.

Priset är exkl. märkning, moms och frakt.
För mer info, kontakta oss gärna på kundtjanst@felestad.se eller 046-71 26 40.