Exempel på förädling med etikett:

Hängetikett - hangtags
Hängetiketter bidrar till ett starkare varumärke, speciellt om de är av högklassig kvalitet i såväl material som design. Utifrån den premissen producerar vi stora volymer av hängetiketter som förädlar din kollektions unika stil, utan att en enda etikett spretar det minsta i uttryck. man arbetar med stor flexibilitet i utformandet av hängetiketter. Det betyder att etiketter kan göras i varierande storlekar och av olika sorters material; alltid med hänsyn både till ditt varumärke och vår miljö. Etiketten kan tillverkas av bland annat av FSC-papper, återvunnet papper, sockerrör och bambu. Du väljer själv vilket material som passar bäst och valmöjligheterna för hängetikettens form och uttryck är näst intill obegränsade. Vill du exempelvis brodera in ett slagkraftigt budskap på hängetiketten, ser man till att det formas precis efter dina anvisningar.


Vävd etikett, tygetikett & PU-etikett
Vävda etiketter och tygetiketter produceras storskaligt med alltid lika uppdaterad teknik till hands. Driven och erfaren personal rör sig med god vana mellan olika sorters trender och stilar; vilket mynnar ut i renodlad kvalitet i varje enskild etikett.

När man arbetar med vävda etiketter och tygetiketter har man två primära mål. Det ena är att genom kompetens och teknik skapa vävda etiketter samt tygetiketter som skräddarsytt passar kundens specifika behov. Det andra målet är att alla vävda etiketter, och alla andra tygetiketter för den delen, produceras med minsta möjliga påverkan på miljön. Etiketterna anpassas efter produktens kvalitet och kan exempelvis göras slitstarka och tåliga mot höga temperaturer.
PU-etiketten är gjord av PU-läder och graveras.

Etikett5
Etikett4
Etikett1_1
Etikett3